Paulo Sousa a megköpködött portugál májsztró bosszút állhat az őt semmibe vevő közegen, a magyar labdarúgáson. A Győr a Maccabi Tel Avivot kapta a Bajnokok Ligája első körének sorsolásán, ami lássuk be összességében teljesen mindegy lenne, ha nem Paulo Sousa irányítaná a Maccabit.

Sousa májsztró másfél éves magyar kalandja során vert újságírót, nem fogott kezet szövetségi kapitánnyal, pattant fel dühösen sajtótájékoztatón, és rosszabb napjain gyakorló elmebetegnek nézett ki, miután nem értette, hogy miért kell neki kétszeres BL-győztesként bognárgyörgyöknek, meg hegyiivánoknak magyarázkodni a Videoton defenzív stílusa miatt, amikor majdnem továbbjutottak az Európa Liga csoportköréből.

Paulos Sousa ennek a sorsolásnak most jobban örül, mint bármi másnak. Kevés edző körül fogy úgy el a levegő, hogy éppen szakmai karrierje csúcsán van (a magyar futball elmúlt három évének csúcsán is).

A sorsolás egy órakor folytatódik, ha a Honvéd nem kapja meg megint az Anzsi Mahacskalát, ennél nagyobb dolog nem történhet ma velünk.