Új sorozat indul. Cél: hogy eme nemes és magas színvonalú bajnokságban megleljük azt, aki képes lehet felnőni a mi csudálatosan futballozó (mellesleg egy bosnyák partizán csapat ellen kieső) Fradikánkhoz.

Az első rész rövid lesz a felvezető szöveg miatt… Van egy haverom, akit leginkább GünterBecker néven ismer az Újbudai Amatőr Tenisz Szövetség félállású takarítója. Nos konyít az íráshoz is és Fidi szurker, ezért úgy tűnt ő lesz az ideális a sorozatunk első részéhez.

Mindenki sokat veszített: a megalkuvás nélküli leszarom stílusa miatt és mert istenfélő irodista azt mondta nincs kedve hozzá. Rövid üzenete szóljon elemzésül az utókor számára:

“Nem mi!”

Csendesen hallgattam okfejtését, majd megnéztem pár Fidis interjút. Rájöttem mélyre ható gondolatai szóról szóra igazak, hiszen akiknek ilyen mély szar gödörben is a “felemelő érzés” illetve a “fejlődünk” szavak jutnak az eszébe, annak komolyan be kellene fizetnie egy jó pár hónapos Dárdai-féle lágerbe.

Összefoglalva: Fidi elölről hátulról alaposan megcsinálva. Nem mellékesen 3 pontjukkal az Arany Felmosó Rongy díjért játszanak a Békéscsabával. Kedves Narancsi elvtárs! Majd értesítjük a döntésünkről, de javasoljuk nevezzen a jövő évi kontesztre is.

Ne feledd:

HajRáf Ratyi