Itt most olyan jön, ami még nem volt, a nagy Günther Becker osztja meg velünk alkolholtól átitatott mondandóját a Vidike kieséséről. Azóta gondolom persze javult a hangulat, hiszen az aranylábú fiúk behintették sóval Debrecenet, de az igazi fájdalmon ez nem segít semmit, ugye.

Őszintén? Tulajdonképpen bármit vállalhatnék. Ez a Fradi max. hozzánk hasonló sorsolással lehetNE esélyes a BL-re. Ilyen pedig egy darabig biztos nem lesz. De minden rosszindulat nélkül, a hét sörtől eltekintve is csak annyit mondok: Zseljó. (Osztrákul van, de nem tudom, mit jelenthet.)

Magyar csapat + BL = (jó sorsolás + szar formában lévő ellenfél) / 2. De inkább gyököt vonnék. A lényeg, hogy akár azt is felajánlhatnám, hogy leszopok egy lovat, de a minimális statisztikai valószínűségek miatt ezt nem adom írásba.

A magyarfoci a világ legocsmányabb ópiuma. Ritkán ad, ellenben mindig elvesz, de akkor is kívánod. Szotyistól, tökistől, üres és sablonos lózungostól.

Günther Becker az alapító atyák egyike, aki nem blogol, hanem csak hosszú e-mailekben fejtegeti, hogy mit gondol erről az egészről. Günther Becker Bécsben él, Videoton-szurkoló, korábban a Gázszerben és több más csapatban is megfordult, pályafutásának több térdműtét vetett véget, azóta kitartóan iszik és megfejt, ha a Vidiről van szó – mészöly sámán.