Hát paff lennék, ha a PAFC eldádázná a fradikát! Ne már fiúkák! Vérciki, hogy egy ilyen komoly, szakmaiságot sem nélkülöző sorozatban meg kell említenünk az Uralkodó kedvenc játékszerét, mint lehetséges fradi gáncsnok.

És itt lép be a képbe a nagybetűs DE haverom:

DE ha valaki megállítja a Fagyit az jó eséllyel a félelmetes háttérrel rendelkező felcsúti Halálcsillag lesz. A játékos állomány nem olyan fostömlő. Az edzőjük 20 éve egész jókat alakított a pályán. A stadion atmoszférája pokoli…

DE aki miatt igazán komolyan kell vennie a zöld-fehér sasoknak a szombati mérkőzést, az az ellenfél mindenható vezére, az ország megmentője, a menekültek eleven apokalipszise, a stadionok teremtője, a gyorsnaszád kapitánya: Orbán Viktor.

Látom is magam előtt, ahogy a nagy Vezír fel kel  és fogmosás közben beugrik neki vmi pszichés dühroham, minek következtében egy gyors telefonhívást eszközöl Kubatov elvtársának. Egy ilyen telefon beszélgetésről csak találgathat a magamfajta hobbikertész, de az alternatívák nem túl kecsegtetőek:

Orbán: A harmadik menetben kifekszetek! Értve vagyok?

Kubatov: A második félidőre gondolsz Nagyvezérem?

Orbán: Igen arra! Ha tolmácsra volna szükségem a Vida Ildikét hívtam volna. Ja és még valami… A Bödébe pakoljatok 10kiló babgulyást, mert nem szeretnék semmiféle gikszert.

Kubatov: Minden úgy lesz ahogy óhajtod Lordom!

 

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!