Günther Becker az egész hétvégét ivással töltötte Bécsben, a saját szememmel láttam, de ha a hőn szeretett Vidinél korszakos altesti vadorzók jelennek meg a láthatáron, akkor Günther Becker is felnéz a delirium tremensből, és mindenki, de főleg a Pintérrel tárgyaló Videoton jobban tenné, ha vigyázna.

Ha így lesz, akkor ágyő, meccsrejárás! Ezzel a zsírdisznóval nem is tudom, mi a faszt akarnak:

1. Magyar, még pontosabban a kókler magyar edzőképzés terméke. Plusz poén, hogy még az eredményesebbek közül, de még így sem kéne.
2. Vállalhatatlan. A megjelenése, az intelligenciája, a beszédkészsége, a megnyilvánulásai, gyakorlatilag nem tudnék olyan területet mondani, ahol el lehetne fogadni.
3. Győri. Mondjuk mintha Nyilasi ülne le az Újpest padjára.
4. Van néhány válogatott játékosunk, ők pláne tárt karokkal fogadnák.

pinter-attila-arcai

Egyszerűen akkora hendikeppel indulna, hogy nem tudom elképzelni, hogy tudna ebből bárki (akár ő, akár a klub) jól kijönni. Tényleg, ha mindenáron magyar edzőnél kell kikötni, akkor már inkább az Egervári. De a zsírmalac az első perctől meg fogja kapni a “Pintér, takarodj!”-t, feltéve, hogy megy még meccsre olyan, akit egyáltalán érdekel ez az egész.

Günther Becker az alapító atyák egyike, aki nem blogol, hanem csak hosszú e-mailekben fejtegeti, hogy mit gondol erről az egészről. Günther Becker Bécsben él, Videoton-szurkoló, korábban a Gázszerben és több más csapatban is megfordult, pályafutásának sorozatos térdműtétek vetettek véget, azóta kitartóan iszik és megfejt, ha a Vidiről van szó – mészöly sámán.