Következetes ember vagyok. Szeretem, mert így minden korrekt, mint Sebők Józsi, aki szintén korrekt embernek vallotta magát és azt is, hogy bizony ő minden este megissza a maga sörét.

Mi profik vagyunk itt az mbegy-nél. Mészöly Sámánnal alapos szakmai aknamunkát folytatunk, időt, energiát és szélességsávot nem kímélve odatesszük magunkat, hogy érződjön a korrektség, és a magyar foci szelleme ne vesszen el a mémgyárak tengerében. Persze a bloggal kecsegtető mesés vagyon, ami ránk vár finom kis elégtétel, de mi nem elégszünk meg ennyivel!

Minden becsületes trollarcú, fotel szurker, aki a címsorban emlegetett picsogást műveli az internet förtelmes lápjain, totál ergya! A zombulásnak gátat kell szabni! (a kerítés nem divatos szó manapság) Nyissátok hát fel szemeiteket ó Picsolina anális-szerelem gyermekei!

Az mbegy küldetése, hogy Ti is lássátok a valót.

Nos piszok egyszerű az egyenlet:

18 éve nem látott eredményt értünk el, ráadásul úgy, hogy a labdarúgásunk azóta egy szemernyit sem fejlődött. Na, akkor mi volt ez? Hát persze, hogy a jól betervezett mákfaktor!

Akkor meg mi a pélót picsogunk azért, hogy bezzeg nekünk magyaroknak nincs szerencsénk.

És ti enervált depressziósok, akik már az ukrán és török meccsek előtt csuláztátok, hogy na ezek meg sem érdemlik a kijutást!

Na nektek tényleg jó hírem van:

Doktor Tomboló Pacinál első osztályú Haliperidol szállítmány kapható! Tutkó hangulatfaszásító a cucc, és attól Nektek minden, de minden sokkal jobb lesz… persze kivéve a magyar focit, mert mi 18 éve ilyenek vagyunk és ez nem fog változni.

Drága Tisztánlátó Gyémántjaim!

Szombaton újra valós sport élményben lesz részünk, hiszen újra eljön hozzánk a Mennyei! A PAFC-MTK mérkőzést a várható szurkolói rendbontás miatt NATO kommandósok biztosítják…EB? Kell a ..szomnak!

Darth Geri, az Első Számú Sith Flotta Marketing Igazgatója