Magatartásproblémák, rosszarcú barátok, ezek mindennaposak a magyar futballban, és hosszútávon jelentőségük sincs nagyon, mert ha Kleinheisler a vörös gnú Lacika rájön, hogy az ő alapadottságaival csak a pénzből lesz pina, akkor úgy fog hajtani, mint az őrült, nem úgy, mint Gosztonyi, akiről szintén tudna mesélni Günther Becker, de most maradjunk a vörös gnúnál. (Akinek a pinán túl is van miért küzdenie, ahogy majd kiderül a coubból.)

Fogalmam sincs, mi lehet a háttérben. Valószínűleg a Burcsa keménykedett anno (állítólag a Carrillo szerette volna az első keretnél tartani, mégis kölcsönadták a gyakadémiának), most meg lehet, hogy a Kokó visszacsinálná, de valószínűleg ezek után a Gnúnak nincs kedve hozzá. De ez csak találgatás részemről.

Kíváncsi vagyok mire viszi. Itt nagyon jól indult, de amikor kölcsönadták, igazából senkinek sem hiányzott (sőt, még a gyakadémiában sem tudott meghatározó játékos lenni). Talán ez a válogatott élmény majd megint megdobja, kérdés meddig tart ki a lendület.

Én anno magatartásbeli problémákról is hallottam, állítólag a cimborái nem valami jóarcúak, a srác meg olyan buta, hogy nagyon könnyen bele lehet vinni a hülyeségbe. Mindegy, reméljük megembereli magát, akár a Vidiben, akár máshol, bár azt remélem tudja, hogy ha külföldre akar menni, nem ártana megtanulni angolul.

Günther Becker az alapító atyák egyike, aki nem blogol, hanem csak hosszú e-mailekben fejtegeti, hogy mit gondol erről az egészről. Günther Becker Bécsben él, Videoton-szurkoló, korábban a Gázszerben és több más csapatban is megfordult, pályafutásának sorozatos térdműtétek vetettek véget, azóta kitartóan iszik és megfejt, ha a Vidiről van szó – mészöly sámán.