A Főni nem szalad a szomszédba, ha ünnepeltetni kell magát. Mészöly Sámán egy jeles családi pillanatot egybekötött egy kis önajnározással. Én, mint hű beosztott illedelmesen megjelentem. Gondolom több rajongónk felismert minket az Élesztő nevű illegális szeszkimérésben… Persze a szakma előkerül ilyenkor is, és tudtam, hogy csínján kell bánni a házi főzésű löttyökkel. Günther Becker szintén megjelent egy rövid szalutálásra.

Szóval a szakma gyorsan megfulladt vmi múltat idéző kispolgári ömlengésben, és mivel az éjszakaim csak minden órában egyszer teszi tiszteletét a Blahán, éjfél előtt futva távoztam a helyszínről. Persze olyan voltam, mint egy ócska kis rajzfilm figura, mert a körút közeli kocsmából a Corvin közt céloztam, meg de valahogy a Klinikák Metró megállóban lyukadtam ki, ahol materializlódott bennem, hogy 00:20ast le fogom késni… Visszakullogtam, mert nem állt szándékomban az utcán lődörögni egy órácskát. Bevertem még egy gyógyitalt és illedelmesen jópofiztam a Főnivel és rajongóival. Egyik félművelt haverom felajánlotta, hogy taxival eldob az Örsig (ez kb félúton van hazafelé). Kapva kaptam, kapkodtam és 1:05-kor már boldogan álltam az Örsön, a zuhogó esőben. Oda minden óra 35 perckor érkezik a hőn vágyott tömegközlekedési eszköz. Bedobtam egy forró teát és kényelembe helyezkedtem a korszerűen fedett buszmegállóban (értsd ledőltem egy kicsit). 1:45kor ébredtem a környék úgy nézett ki, mint vmi zombi apokalipszisos filmben… Sehol egy élő ember… és igen még 50perc ugyan itt, csak nekem… Közben már a házi sárkány is jelezte telefonon, hogy “hol vagyok és nem vagyok normális”. Persze innentől kezdve gond nélkül otthon voltam hajnali 3ra… 7kor az első ébresztési kísérlet nem volt maximálisan sikeres, de 8kor már nem volt apelláta, családi feladataim (szarás, fürdés, reggelizés, gyerekkel elindulás, stb…) türelmetlenül vártak rám.

Nos mi köze van ennek a magyar focihoz? Annyi, hogy ha olvasnátok ezt a szart, akkor nem kéne éjszakaiznom és 100%os állapotban tudnám lekísérni az esti MTK alázást. Garantálom, hogy a milliókkal Dzsudzsáki odaadással bánok majd!

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!