A mai napon döbbenettel értesültem róla, hogy az MLSZ elnökségi tagok egy Monty Python darabot adtak elő, amelyet egy míves mozgás kultúra magazin közvetített a tömegeknek. Főszerepet Török Gabika (aki mellesleg neves politológus is) kapta, és nem okozott csalódást.

„Az lenne jó, ha az élvonalbeli klubokat is megdöbbentené a szurkolók érdektelensége. Azt vettem ugyanis észre, hogy néhány csakugyan remek kezdeményezés után a csapatok elkényelmesedtek e téren. Ölbe tett kézzel számolgatják az MLSZ-en keresztül  kapott támogatásokat, és nem foglalkoztatja vagy izgatja őket különösebben, hogy hányan járnak ki a meccseikre” – folytatta Török.

Nos első kérdésem, mitől is kényelmesedtek el a klubok? Ja igen, mert full mindegy mit tesznek így is dől a zseton. Kitől is kapták a zsetont? Ja igen a MamLaSZ-tól, akik ezért haragszanak a klubokra.

Tehát vonjuk le a logikus következtetést! Ha a lustaságra hajlamos páromnak folyamatosan tálcán viszem az ágyba a reggelit, ebédet, vacsorát, és emiatt nem hajlandó onnan feltápászkodni, akkor mi is a teendő? Török Gábriel szerint:

„Az MLSZ ösztönözte a csapatokat a fiatal labdarúgók bevetésére és a légiósok számának csökkentésére is, de nem zárható ki, hogy a következő lépésben arra  buzdítja őket – némi támogatásért cserébe –, hogy minden tőlük telhetőt tegyenek meg a nézőszám növeléséért.”

Nos kérem igen ő az egyik megváltó karaktere a fantasztikus Ugarunk, tragikomikus fociszínházának. Könyörgöm valaki ébresszen fel!

Szerintem ez a Gabika boszorkány! Engem például gyíkká változtatott… De már elmúlt…