Drága Gyémántjaim (ahogy tanult irodista barátom faterja mondaná),

Eljött az idő, hogy végre tehetünk vmit az elnyomó diktatúra ellen. Hogyan? Skubizzatok, elmesélem:

Van egy gonosz hatalom, akinek földi helytartója Szopatov bácsi képében manipulálja a nagyközönséget. A sokak által megköpködött magyar foci utolsó bástyáit szeretné megdönteni (szerintem ő az a hátulról típus), ezért a MamLaSZ által bevezetett szurkolói kártya rendszert, egy speciális extrával, a vénaszkennerrel kiegészítve kényszerítette rá saját szurkereire. Egyértelmű, hogy a zöld-fehér tábor kemény magja nem az angyali szelídségéről híres, és én is gyakran okádnék, mikor egy-egy megnyilvánulásukkal szembesülök. Fagyi szurker vagyok jómagam is, de nem tudok azonosulni az ultrák őstulokhoz méltó példányaival. DE rettentő módon bánt, ha valaki egy tábor szűk kisebbsége alapján leminősít egy  egész tábort. Én kb évente egyszer megyek ki meccsre, így tág értelemben sem vagyok ultrának tekinthető. Viszont Szopi bá aszongya, aki a vénaszkennert nem akarja az csak azért nem akarja, mert ő ultra és csak bujkál a törvény elől, hogy nyugodtan végrehajthassa gonosz tetteit. Ezt kikérem magamnak! Mondhatnám, hogy lópéniszt a szádba, de kúltúrember vagyok, ezért vénaszkenner óta inkább nem mentem meccsre.

ÉS ITT JÖN A KÉPBE A LÉNYEG!

Dottore Koala (aki egyelőre nem szeretné kilétét felfedni) hozzám hasonló fotel-szurkoló, de egy meccsre kilátogatott, és ehhez ugye vénszkennelték (Kazinczy zokog). Amíg az ultrák dalokat énekelve vonulgattak az utcán, addig Dottore fogta magát, és az Alkotmánybíróság elé rittyentett egy beadványt (megtehette mivel személyesen érintett volt), amely vitatja a vénaszkennelés alkotmányos mivoltát. Jogi ügyekben nem vagyok egy sasmadár, de annyi biztos, hogy a beadványt december 7-én hétfőn vitatja az Alkotmánybíróság, nem kisebb horderejű kérdésekkel karöltve, mint a Paksi beruházással kapcsolatos titkosítás.

http://www.alkotmanybirosag.hu/testuleti-ulesek/az-alkotmanybirosag-2015-december-7-i-teljes-ulese

Kérek mindenkit, akiben van egy csipetnyi jóérzés ossza meg ezt az infót vagy ezt a bejegyzést ismerőseivel, nehogy a nagy érdektelenség rossz irányba befolyásolja a taláros testületünket. Így szebb a tiltakozás, mint kukákat borogatva, kirakatokat betörve!

Hogy John Lennont idézzem :

We all want to change the world
But when you talk about destruction
Don’t you know you can count me out

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!