A Taps-Fagyi Fantasztikus meccs volt, már amennyire egy szöveges online tudósításból lehet látni… Azért töretlen boldogsággal készültem az esti szakmai találkozóra, ahol a Főni várt rám. Így utólag nem értem, miért nem éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, hiszen az Élesztő mindig büntet. A találkozón nem sok szó esett a legutóbb megírt bejegyzésem kiemelkedő sikeréről, hiszen ott volt a hősünk Dottore Koala, aki egy maga neki ment Szopatov hadseregének, és édes tesója Dr. Antenna, aki olyan matt részeg volt, hogy elfelejtett magyarul, ezért csak angélus szerű bohóságokkal fárasztotta az üveges szemű publikumot. A gyanú ott kezdett bennem kiteljesedni, mikor MészölySámán átadta nekem Mészöly Kálmán önéletrajzát, mint blogunk továbbiakban követendő irányvonalát. A borítóról visszaköszönő alkohol barázdálta, szolárium égette arc nem sok jót sejtetett… Idegesen rendeltem még egyet a helyi főzésű méregből. Szerelmem és házisárkányom jéggé fagyasztott tekintete egyértelmű helytelenítést sugárzott felém, annak ellenére, hogy az utsó két korsót Koala fizette.

Éreztem menni kell, de meg akartam tudni hányadán állnak a dolgok, és lemondjam-e a kiszemelt Porsche lízing szerződését. Óvatos torok köszörülés után bátor (Nagy Ádis) cérnahangon feltettem a kérdést:

“Főni és mit szólsz a nagy sikerhez? Mármint a bejegyzés jó volt ugye?”

Sámán rám bandzsított és ajakfitymálásos affektálással odaböfögött:

“Megmondom őszintén, hogy ha idejében elolvasom átírtam volna.”

“De Nagyvezérem, hát a siker és a rengeteg megosztás és a társadalmi érdekek?”- kérdem elcsukló hangon.

” Ennyi erővel pinákat is kitehetnénk, nem?” – mondta és visszafordult a többi alkoholistához, hogy éreztesse eddig és ne tovább.

Összetörten szállíttattam magam haza, de mire megérkeztünk összeállt Főni üzenete, és már tudtam mit kell tennem.

Nézzétek csak meg a coubot, ahol a Fradi jól megb…babonázta Festői Kamugél csapatát!

 

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!