Sír zokog az egész város,

Kifeküdt a  nagy gólgyáros!

Ilyen siralmasan, fájdalmas produkciót, és pont az ősi ellenfél ellen. Mondjuk 18 pontot művészet lenne ledolgozni, de ha a nyári BL selejtezőkre gondolok erős kényszert érzek, hogy a balatoni nyaralást egy madárcsicsergős szanatóriumra cseréljem. Az sem nyugtat meg, hogy az úttest is olyan harmatos volt, mint amilyen határozott Dibusz Dili a végzetes szögletnél. Bakker egy ilyen szöglet gólt kapni egy válogatott kapusnak… és egy ilyen szögletet ajándékozzon egy válogatott ecuadori védő? És ezzel fel is soroltam a lilák összes momentumát. Kár, hogy nekünk kb ennyi sem volt…

 

De igazából ezen simán átcsusszanok egy keserves vasárnap segítségével, na de a Dagi! Mi lesz vele? Jézúr Krisztus!!! 100 kiló alá 90%ban meghajlott boka? Alsó hangon is 3 hónap, és akkor csak a felkészülést hagyta ki, de én egy kicsit többet gyanítok… Szóval osztok szorzok egy áprilisi visszatéréssel kb lőttek a gólkirályi címének és az EB-nek is… Ó Futball Isten, hogy lehetsz ily kegyetlen? Szükség lenne vmi Dr. Frankensteinre vagy egy PengeMengelére, hogy tavaszra újra a pályán lehessen a mi kedvenc pankrátorunk!

Dagikám kapaszkodj meg, szorítsd össze a fogaidat, és spórolj a csülkös pacallal, mert ebből a csapatból nagyon hiányozni fogsz! Térj vissza mielőbb!

 

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!