Olyanok kerültek bele, hogy Birtalan Vinatieri megpróbál NFL-mezőnygólt rúgni (sikerült neki), meg a második félidőből még egy veszélytelen beívelés utáni kifelé szabadrúgás is. A meccs jelenete az volt, amikor Bényei bemutatta Ramíreznek a magyar birkózókultúra szépségeit.

A Békéscsaba volt a hazai csapat, de a Fradi buzizta a labdát végig. Pintér Firmino még a 9. percben jól átkúrt mindenkit amikor Európából meg kerítésen át nézve is értelmezhető gólt adjusztált a bal felsőbe, és akkor elhitted, hogy innen ez lesz. De egyébként volt olyan felület, ahol érthető módon még ezt a veretet is „szöglet utáni kavarodásból szerzett találatra” egyszerűsítették, mert az jobban illett az összképbe.

De nem az a lényeg, hanem az, hogy az ibolya ultrákat kizavarták a helyükről meccs közben miután kubatovoztak. A Fradi egyik szekuricsije ugyanis átjött emberkedni, hogy ezt nem kéne. Azok meg mondták neki, hogy de. Erre elkezdődött a faszméregetés, viszont mielőtt eredményt hirdethettek volna, biztonsági okokból kiürítették a hazai szektort. Persze, ez csak a hivatalos sztori, az is lehet, hogy megunták ezt a fost és hazamentek.

A meccs eredménye:
Békéscsaba–Ferencváros 0–1

De szerintünk Bényei akciójával pillanatnyi tusba vitte Ramírezt, úgyhogy:
Békéscsaba–Ferencváros 2–1