Ez már tutti, hogy azért van, mert öreg vagyok, de amikor szombaton megláttam, hogy Ferenczi Pisti beállt, majd két perc múlva kiharcolt egy tizenegyest, amit be is lőtt, akkor azt éreztem, hogy igen, régen tényleg minden jobb volt. Aztán a magyar sajtó fel is tárta a múltat, hogy hol volt ez a szent ember, na szóval. Négy éve nem focizik a bohócban, mert már 39 éves, ugye, de jól ismeri “a viszonyokat”, mert éppen erőnlétiedző a Vasasnál.  A CSAPATNAK PEDIG SZÜKSÉGE VOLT RÁ!

Ferenczi Pityesz beállt a 78. percben, a 80.-ban kiharcolt egy tizenegyest anélkül, hogy egyszer is a labdába ért volna, majd a 82. percben Király Gabi hasa alatt, mint a nagyok, bevágta a labdát.

Azóta persze volt, minden, hogy régen minden jobb volt például, mert a félig edzetlen Pityesz beállt, és azonnal gólt tudott rúgni, hol tart a magyar futball, hogy még így is lehet benne érvényesülni, hát konkrétan ott, hogy a mi Pityeszünk, majdnem kihagyta.

Egyébként a Pityesz azt is állította a meccs után, hogy megálmodta előre, hogy gólt fog rúgni. És ez volt a 99-ik gólja a bohócban, és ha bent tartja a 100-ikkal a Vasast mondjuk a Puskás kárára, az pont jó is lesz úgy.