mészöly sámán természetesen sosem dolgozik szombaton, ha tart a bohóc, úgyhogy neki nem tűnt fel, de hát azért van itt Günther Becker, hogy neki feltűnjön. Ennek fényében merül fel bennem, hogy akkor ez most hétközi forduló, vagy még nem?

MLSZ muhahahahahaha.
Az okosok a jövő szombati munkanapra beraktak 5 meccset fél négyre, vagyis kvázi munkaidőben.
Mondanám, hogy szánalom, de a helyzet az, hogy eddig senkinek sem tűnt fel és ez pontosan mutatja mekkora igény van a honi labdarúgásra. Na jó, azért mégis szánalom, hogy gyakorlatilag az utolsó pillanatokig kivárnak a pontos időpontokkal és egy ilyen egyszerű dologgal, mint az előre tudott munkanap áthelyezések sem tudnak kalkulálni. Pedig az ilyen szövetségek az én fejemben mindig ilyen gittegyletként működnek, ahol nagyban megy a pasziánsz nyolc és négy között.

Günther Becker az alapító atyák egyike, aki nem blogol, hanem csak hosszú e-mailekben fejtegeti, hogy mit gondol erről az egészről. Günther Becker Bécsben él, Videoton-szurkoló, korábban a Gázszerben és több más csapatban is megfordult, pályafutásának sorozatos térdműtétek vetettek véget, azóta kitartóan iszik és megfejt, ha a Vidiről van szó.