Teljesen kibuktam… no nem a meccsen, hanem azon, hogy erről a fostömlőről kell itt írnom. Persze a Főni tehet mindenről, hiszen kiosztotta a honvéd-fagyit nekem és magának. Halkan megjegyzem soha életében nem írt még ilyen gyorsan posztot és ha már lúd, legyen fehér (persze ez a honvéd esetében inkább fekete): rögtön kettőt is feltolt , hogy tele pocskondiázza az internetet az ő félreismerhetetlen félművelt harákolásával.

Nekem vannak kapcsolataim és gondoltam kinyomozom mi a retek történt a kispesti veteményesében. Később rájöttem, hogy ők is csak hasonló kiskaliberű foci zombik, akik két joint hatására, rájönnek, hogy a Szuper Bóvlin táncoló csöcsimacák sokkal zamatosabbak, mint a mennyein dülöngélő szeszkazánok.

Ki kell ábrándítsak mindenkit!

Téged Főni, mert a Hemi Papa várható nyári kollekciója (minőségi igazolások) úgy is elsöpri minden jó kedvedet!

Titeket fagyinyaló testvérek, mert vagy álom volt az ősz vagy az aranylábú srácok két utcával többet szívnak fel a kelleténél az utóbbi hetekben.

Bundakeresőket, mert nincs az a KFC kosár, amivel egy Böde Dagit meg lehetne vásárolni!

Olvasóinkat, mert ilyen búval baszkurált posztot nem hiszem, hogy olvastak az elmúlt évtizedben.

Énengemet, mert pont úgy érzem magam, mint a coubon csatolt hölgy, akinek leerőltetik a torkán, azt amit nem kíván… (a rántott csirke combbal szopatás szerintem nagyon költői ábrázolása annak, ahogy a KFC-s honvéd leszopatta a fradit)

 

Ne feledd:

HajRáf Ratyi!

(a ratyi amúgy most nagyon passzol a fagyikához)