Mádörfákör boldog vagyok! Mit írhatnék? Megizzadtunk Fortuna análcsókjáért vagy Láma egész estés paródiáját csak egy ilyen büntivel lehetett megkoronázni? De nem, én inkább meghallgatom a vinnyogó vesztest, akit régi jó barátom Günther Becker próbál nyálcsorgásig élethűen megformálni.

Becker egy magas színvonalú vitában sarokba szorította magát több apró érvvel, majd az okfejtés csúcspontján egy meggyőző önköténnyel a vita porond szélére tántorodott… Kollegánk arra próbált utalni, hogy ez nem volt tizi, mert maximum vonalon történt a kezezés, de semmikép sem belül. Erre a lágy költői stílusáról ismert Pátyi Kutya illedelmesen jelezte neki miszerint a vonal is bent van baszod. “Innen senki nem áll fel”- susogja a címlista hallgatósága. Persze tévednek… Így még Lézer Jani sem tudja kivágni magát a szokásos havi wellness kurvázása után.

Ha a vonal is tizi, akkor bocs. A streamen csak közönséghangot toltak, szóval ehhez annyit tudok hozzátenni, mintha kint lettem volna, plusz láttam az ismétléseket.
A kezezés megvolt, de ha az akár egy 1 méterrel beljebb volt, akkor én kb. 5 méteres vagyok. (DarthGeri: Itt halkan hangsúlyoznám, hogy Günther Becker az a kis stöpszli típus, pata cipőstül sincs 160cm.)

Mindegy, a fradi összességében megérdemelten nyert, a második félidőben a tiziig talán jobban haraptak, bár kidolgozott helyzetek sorozatára azért nem emlékszem.

(DarthGeri: Ez a rész a kedvencem, amikor elkezd egy tökéletesen kivitelezett elterelő hadmozdulatot, majd nehéz tüzérségként veti be a felsorolós meeting-stílust.)
Amiért különösen bosszantó volt ez a mai meccs:
– Juhászról úgy fordult le a Dagi, hogy azt fájdalmas volt nézni. Egy Viniciussal százszor többet érnénk, de hát ugye a szentséges EB miatt a Juhász-Lang védőpárost kell játszatni…
– a tizenegyes előtt pár perccel Fecze kilépett volna, lefordult a Nalepáról, mindketten elestek, szabad kifelé. A lassítás alapján egyértelműen látszott, hogy Fecze meze nyúlt, utána esett el. Második sárga a lengyelnek, piros, szabadrúgás befelé lett volna.
– ha szerencsétlen Kovácsik nem találja el az irányt, lett volna rá esély, hogy kimarad a tizi, ha a kapufáról esetleg nem a néger Láma elé pattan a laszti
– a mai meccsen megint bizonyítottuk, hogy puha pöcsök vagyunk, bizonyos tekintetben visszatértünk a gomesi érához. Edző kell ide. Ennek a kiesésnek az lehet az egyetlen pozitív hozadéka, hogy a Ferikét hosszabb távon nálunk tartani igyekvőknek eggyel kevesebb indoka maradt…

Le a kalappal az ilyen stratéga előtt! Senki sem emlékszik semmire! És nincs is időnk Günther Becker botladozásain kuncorászni, hiszen a következő Kupa döntő (állítólag ez is az volt…) a Debrő ellen lesz! A néger Lámától az egész szerkesztőség nevében elnézést kérünk a rendkívül, durva és antiszociális megnyilvánulás miatt!

Juhász Roli szexi cuppogása (lásd coub) aranyozza be asszonyaitok szürke hétköznapjait!